Politica de dating intra company

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookies. IT Global va Șterge manual datele cu caracter personal în fiecare trimestru. Siguranța datelor Am luat măsuri pregătitoare de natură tehnică și organizatorică corespunzătoare pentru a proteja datele dvs.

Politica de confidențialitate și politica de utilizare a cookie-urilor Versiunea 1. Această politică de confidențialitate vă va furniza, de asemenea, informații astfel încât să puteți să vă dați acordul pentru prelucrarea datelor dvs. Informațiile și datele pe care le puteți furniza sau care pot fi colectate în contextul utilizării de către dumneavoastră a serviciilor Pupa Milano - de exemplu, accesul la zonele rezervate de pe site etc.

Acest lucru înseamnă, în special, că orice prelucrare a datelor personale efectuată de Aramex va respecta principiile legalității, corectitudinii, transparenței, limitării scopului, limitării stocării, minimizării datelor, acurateței, integrității și confidențialității.

1. CUM OBȚINEM DATELE

Controlorul datelor Controlorul datelor, în ceea ce privește toate operațiile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate pe site, este Pupa Milano, identificat la începutul acestei Politici de confidențialitate.

Pentru orice informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Pupa Milano, inclusiv o listă a destinatarilor care procesează date cu caracter personal ai Pupa Mialno, vă rugăm să contactați: privacyRO pupa.

In conformitate cu prevederile art 2, lit c din Legea nr. Datele personale prelucrate Pe măsură ce utilizați site-ul web, vă informăm că Pupa Milano poate colecta și procesa informații legate de dumneavoastră ca persoană fizică și care permit să fiți identificat fie direct, fie împreună cu informații suplimentare sau care sunt legate de alte persoane "Date Personale"cum ar fi numele dumneavoastră, un număr de identificare, un ID online sau unul sau mai multe elemente caracteristice ale identității dumneavoastră fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

2. CUM FOLOSIM DATELE

Vizualizarea datelor Funcționarea site-ului, așa cum este standard pentru orice site de pe Internet, implică utilizarea sistemelor informatice și a procedurilor software care colectează informații despre utilizatorii site-ului ca parte a operațiunilor de rutină.

În timp ce Pupa Milano nu colectează aceste informații pentru a le conecta la anumiți utilizatori, este posibilă identificarea acelor utilizatori fie direct prin acele informații, fie prin utilizarea altor informații colectate - ca atare, aceste informații sunt, de asemenea, considerate date personale. Aceste informații includ mai mulți parametri referitori la sistemul dumneavoastră de operare și mediul IT, inclusiv adresa dumneavoastră de IP, locația țaranumele domeniului computerului, adresele URI Uniform Resource Identifier ale resurselor pe care le solicitați pe site, timpul când au fost făcute solicitările, metoda utilizată pentru a trimite solicitări către server, dimensiunile fișierului obținut ca răspuns la o solicitare, codul numeric dating siguranță online indică starea răspunsului trimis de server succes, eroare etc.

Categorii speciale de date cu caracter personal În secțiunea "Lucrează cu noi" de pe site-ul web, vi se permite să trimiteți date cu caracter personal care pot intra sub incidența categoriei datelor cu caracter personal menționate la art 3 din Legea nr. Deși acest lucru nu trebuie să vă împiedice să vă trimiteți CV-ul pentru a solicita un loc de muncă prin intermediul site-ului, Pupa Milano vă cere să nu dezvăluiți astfel de tipuri de date cu caracter personal, cu excepția cazului în care considerați că acest lucru este strict necesar.

Cumpărături online

Într-adevăr, Pupa Milano vă reamintește că dacă divulgați astfel de categorii speciale de date cu caracter personal în absența unui consimțământ explicit pentru a le prelucra, Pupa Milano nu poate fi în niciun caz răspunzătoare și nu poate primi plângeri în această privință, deoarece într-un astfel de caz prelucrarea este permisă, fiind bazată pe faptul că v-ați dat consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru această prelucrare conform art 5 1 din Legea nr.

Rețineți că, în scopul selectării unui solicitant într-o anumită poziție, Pupa Milano poate decide să analizeze profilul său profesional din mijloacele de media sociale care se fac gratuit pe Internet de exemplu, LinkedIn. Date furnizate în mod voluntar de către persoana vizată Atunci când utilizați unele dintre serviciile Site-ului de exemplu, când participați la premiul pentru cea mai bună tezăaveți dreptul să trimiteți date personale referitoare la alte persoane.

În orice situație în care decideți să distribuiți date politica de dating intra company legate de alte persoane prin intermediul site-ului, veți fi considerat un controlor de date independent în raport cu respectivele date cu caracter personal și trebuie să vă asumați toate obligațiile și responsabilitățile juridice inerente.

Respect Food

Aceasta înseamnă, de asemenea, că trebuie să vă asigurați că aveți consimțământul acestor terțe părți pentru utilizarea datelor lor personale în acest mod, înainte de a le furniza către Pupa Milano sau că aveți alt temei juridic adecvat care să permită prelucrarea legală a acestor informații.

În acest scop, trebuie să puneți la adăpost pe deplin Pupa Milano împotriva oricărei plângeri, pretenții sau cereri de despăgubire pentru pagubele care ar putea apărea din prelucrarea acestor date personale, inițiate de terțe părți ale căror informații sunt prelucrate prin intermediul site-ului prin inițiativa dumneavoastră. Scopul procesării Pupa Milano intenționează să vă utilizeze datele personale, colectate prin intermediul site-ului web, în următoarele scopuri: a.

Pentru a furniza Servicii pe care le solicitați, cum ar fi: i acordarea accesului la zonele rezervate ale site-ului; ii abonarea la buletine informative; b.

Pentru a răspunde oricăror solicitări de asistență sau informații; c.

  • Link-ul a fost retrimis cu succes!
  • Contact Politica de confidențialitate Datele dumneavoastră sunt în mâini sigure la noi!
  • Politica de confidentialitate
  • Această pagină care descrie politica de confidențialitate a fost actualizată în data de
  • Noile emisiuni de potrivire
  • Politica de confidențialitate IKEA Romania - IKEA

Să analizeze CV-urile transmise prin intermediul site-ului și să contacteze candidații care depun cereri; d. Nu este obligatoriu să dați către Pupa Milano datele dumneavoastră personale în aceste scopuri; însă, dacă nu o veți face, Pupa Milano nu va putea să vă furnizeze niciun serviciu și nici Pupa Milano nu va putea să răspundă la nicio solicitare sau să evalueze vreun CV pe care l-ați putea trimite.

Când furnizați date cu caracter personal către Pupa Milano, Pupa Milano trebuie să le proceseze în conformitate cu legile aplicabile, care pot include păstrarea și raportarea datelor dumneavoastră personale autorităților oficiale pentru respectarea obligațiilor legale fiscale, vamale sau de altă natură.

Destinatarii datelor cu caracter personal Datele dvs.

{{ window.Pandora.Ciam.GigyaCrmOfflineModel.CrmOfflineMessageTitle }}

Transferuri de date cu caracter personal Unele date personale sunt împărtășite cu parteneri care pot fi situați în afara Spațiului Economic European. Compania garantează că datele dumneavoastră personale sunt procesate de către acești parteneri în conformitate cu Regulamentul. Conform Regulamentului, aceste transferuri se pot baza pe o decizie de adecvare sau pe clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeană. Informații suplimentare sunt disponibile la Companie, la următoarea adresă: privacyRO pupa.

Reținerea datelor cu caracter personal Datele personale procesate în scopurile stabilite în Secțiunea 3 a și 3 b vor fi păstrate până la Pupa Milano pentru perioada considerată strict necesară pentru îndeplinirea acestor scopuri - în orice caz, dat fiind că aceste date cu caracter personal sunt procesate pentru furnizarea Servicii, Pupa Milano le va păstra atâta timp cât durează statutul de limitare a răspunderii legate de furnizarea Serviciilor așa cum este stabilit de legea aplicabilăpentru a-și proteja interesele.

politica de dating intra company

Datele personale conținute în CV-urile transmise prin intermediul site-ului, așa cum se menționează în secțiunea 3 cvor fi păstrate atâta timp cât poziția pentru care a fost trimis CV-ul rămâne deschisă. În ceea politica de dating intra company privește aplicațiile spontane, aceste date personale pot fi păstrate timp de până la un an.

Pupa Milano poate contacta candidații înainte de sfârșitul perioadelor menționate, pentru a solicita o prelungire a acestei perioade de păstrare. Datele personale procesate în scopurile stabilite în secțiunea 3 d vor fi păstrate până de Pupa Milano pe perioada cerută de obligația legală specifică sau de legea aplicabilă.

Mici schimbări pentru o viață sustenabilă

Pentru mai multe informații privind perioadele de păstrare a datelor personale ale Pupa Milano și criteriile adoptate pentru stabilirea acestor perioade, vă rugăm să contactați: privacyRO pupa. Drepturile persoanelor vizate În conformitate cu articolul 14 și următoarele din Legea nr.

  • Asigurati si Potentiali Asigurati ii.
  • Temei juridic Atunci când cumpărați un obiect din magazinul nostru online, creați un cont la noi, sau încheiați orice altă formă de contract cu noi, vom prelucra datele dumneavoastră personale convenționale în acel scop specific.
  • Calendis | Politica de confidențialitate și siguranța datelor personale
  • Acasă Politica de confidentialitate Această notă de confidențialitate explică modul în care datele personale denumite în continuare"Datele" furnizate de dvs.
  • Surd dating site-ul marea britanie
  • Politica de confidențialitate Pandora | PANDORA

De asemenea, aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conform legii mai sus amintite precum si notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate conform politica de dating intra company.

Solicitările trebuie făcute în formă scrisă, datată şi semnată către operator, conform art. În cerere puteți arăta dacă doriți ca informaţiile să fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea se va face numai personal.

politica de dating intra company

Pupa Milano la: privacyRO pupa. În orice caz, vă rugăm să rețineți că în calitate de persoană vizată aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP în cazul în care considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră personale efectuată prin intermediul acestui site web încalcă legea aplicabilă.

politica de dating intra company

Plângerea va fi înaintată către ANSPDCP după expirarea termenului de 15 zile de la înaintarea unei plângeri cu acelaşi conţinut către operator conform art